person_outline
phone


16:10
Правила відправки творів

1. АВТОРСТВО ТВОРІВ

1.1. «FoxyLit - україномовний літературний журнал» створено для публікації літературних текстів авторами або їх представниками. Публікація творів здійснюється на підставі Договору про публікацію у «FoxyLit - україномовний літературний журнал».
1.2. Забороняється публікація чужих творів без згоди їх авторів або правовласників. У разі написання твору у співавторстві, його публікація допускається тільки за згодою всіх його співавторів.
1.3. Твори померлих авторів можуть публікувати тільки спадкоємці їхніх авторських прав. В цьому випадку, від імені автора допустима публікація текстів його творів в прижиттєвої редакції.
1.4. Автор має право в будь-який момент припинити публікацію твору, згідно з пунктом 3.3 Договору про публікацію. Автор твору також має право в будь-який момент припинити публікацію свого твору, якщо його було розміщено іншим користувачем без його згоди, звернувшись до редакції і представивши докази свого авторства.

 

2. ПОРЯДОК ВКАЗАННЯ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Персональна інформація вказується користувачем відправці творів до редакції.

2.1. При відправці заявки автор вказує назву твору, а також прізвище, ім'я та по батькові (ОБОВ'ЯЗКОВО СПРАВЖНІ). Також автор має право вказати свій творчій псевдонім. У разі зазначення псевдоніма, він повинен бути милозвучним, мати вигляд людського імені і прізвища. Не допускається використання в складі псевдоніма нецензурних або лайливих слів.
2.2. Забороняється підробка псевдонімів інших авторів - вибір схожих і яких візуально важко відрізнити псевдонімів з метою введення читачів в оману. Також не допускається публікація, де в якості псевдоніма вказано чуже ім'я з метою приниження честі, гідності людини або його ділової репутації.

 

3. ПОРЯДОК ПУБЛІКАЦІЇ ТВОРІВ

3.1. До публікації приймаються проза, поезія, публіцистика, сумарним обсягом наданих творів не більше 40 000 символів з пробілами, і не більше п'яти творів від одного автора на один номер. УВАГА! Твори, що перевищують ліміт, будуть розділені на частини і опубліковані в декількох номерах згідно авторської квоти.
3.2. Не допускаються до публікації твори, зміст яких заборонено законодавством України, а так само містять:
- Пропаганду політичний партій;
- Пропаганду релігійних сект і течій;
- Пропаганду насильства;
- Відверті сцени насильства;
- Порнографію;
- Спрямовані на дискредитацію Збройних сил України, Національної Поліції та інших структур задіяних у протистоянні збройній агресії російській федерації на території України.
3.4. Авторам слід дотримуватися поваги до особистості інших людей. Не допускаються образливі висловлювання і погрози на адресу авторів або третіх осіб, приниження честі, гідності або ділової репутації, а також цитування таких висловлювань.
3.5. Не допускається публікація копій однакових творів.
3.6.Не допускається використання сторонніх символів, або розділових знаків, які не відповідають правилам української мови, для виділення заголовків, текстів творів і повідомлень з метою залучення до них додаткової уваги.
3.7. Забороняється використання нецензурної лексики, лайливих слів і виразів в заголовках творів.
3.8. Забороняється умисна образа читачів за допомогою використання лайливих слів і виразів, а також шляхом використання епатуючих текстів образливого характеру, які порушують норми суспільної моралі.

 

Категорія: Журнал | Переглядів: 1398 | Додав: FoxyLit | Рейтинг: 5.0/1